prickigkorvar

Ja nu har då vattenkopporna gått över alla våra tre barn, eller inte gått över för Majken o Rasmus står mitt i det nu. Elvira hade sitt för två veckor sen och hon klara det superbra för jag hade verkligen förväntat mig sååå mycket gnäll från våran lilla dramaqueen ;)

Jag stack förra veckan till Kalix för den näst sista träffen innan denna termin är slut, intressanta föreläsningar om neuropsykiatriska funktionshinder, psykiatri och krishantering.
Dessutom hade vi ju en uteeftermiddag då vi käka renskav och fick åka SKOTER, som jag tjatat om sen jag kom upp dit ;) Första varvet på isen gick i lagom fart men man får ju lätt blodad tand och sen gick det i 100 knyck runt på sjön och rätt roligt var det.

Slutarbetet ska jag nu försöka formulera ihop och jag vill rikta mig mot utåtagerande barn i klassen, förskolan och hur de blir bemötta, då främst i mariestads kommun. Vad har dessa barn för behov och när fungerar det bäst?

Blir spännande att bena ut detta och hoppas jag får chansen att gå till några skolor på studiebesök.


Lagom när jag kom hem i söndags så fick Rasmus vattenkoppor, hela kroppen är verkligen täckt på honom, Majken fick sitt på kvällen och hon mår sååå dåligt, har ont o kliar stackarn! Rasmus klagar inte så mycket men Majken har hållt mig vaken hela natten. Stackars lilla stumperumpan.
Så här har jag börjat veckan med VAB men på torsdag blir det ett pass och sen ledig hela påsken, skönt det!

//Lisa





Slagit ned rumpan på tåget hem från Kalix, 18 timmar ligger framför



Skotertajm...


Kommentarer
Postat av: s p i n d e l t j e j e n

Svar:

Tack så jättemycket! Det blir nog inte bättre med illamåendet, men nu är det halvtid så jag försöker att bita ihop :)

2012-04-25 @ 01:42:59
URL: http://www.spindeltjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0