Rasmus nya lek

Ja vi har ju fått ett tredje barn som är både högt o lågt o hit o dit, jösses vad han klättrar, pillar, trycker, klämmer, smakar, gömmer, känner på ALLT.

Nya grejen är att slänga saker i öppna spisen, jättebra, INTE!  hittade precis: en duk, tjejernas tandborstar, smörgås, bebisleksaker, kaffekopp därinne.

Igår var Elvira hos tandläkaren för hon hade ett sår i tandköttet som gjorde så ont, visa sig vara en flåsa och vi smörjer med klorhexidin.
Idag ska vi till småfolket (öppna förskolan) och sen i eftermiddag en sväng till gullberget får ju passa på att besöka innan dom flyttar därifrån ;)

Vi har bokat sommarsemester oxå, över midsommar åker vi till vimmerby o går på astrid lindgrens värld i två dagar, ska bli skoj!

Blir korta inlägg här framöver om jag ska hinna skriva nåt överhuvudtaget får det nog bli så ;)



Igår var Kjell, Thina och Isse här och käka tacos.
ja ingrid och turbo var med oxå men dom käka inte så mycket tacos
dock slicka turbo rent golvet, stora fördelen med att ha hund tillsammans med
småbarn ;)
(och näää kortet är inte taget igår utan när dom gifte sig i november.)


Fredasmys

Hej, nu var det dax igen för lite update tror. (skrev inlägget i fredags men glömde publicera)

Sitter med barnen o kollar på eva och adam (mamma fick välja film idag, egentligen är dom väl lite för små men jag tycker dom är roliga :) )
Vi har smaskat i oss potatisgratäng från köttex o fläskfile så riktig fredaxmat blev det.
Barnen har fått sina skålar med popcorn och Rasmus måste få precis samma annars blir han aaaaarg, men nu fick han lite chips i sin skål istället men det gick bra det med dumt med popcorn för såna där småttingar med flag som fastnar i halsen o så.

Rasmus växer och blir stor han är en sån klätterapa så jag sällan skådat annat, allt ska han upp på och det skjuvs stolar hit o dit för att klättra på (och större bilar, pallar, cyklar) Han pratar fortfarande inte mycket, säger väl åtminstone mama o papa nu men annars är det inte mycket. -dom dom dooom är hans favvord, domma.. han tycker väl vi är dumma =)

Idag har det regnat lite då o då men sommarn har nog kommit för att stanna iallfall allt utslaget och snart blommar syrenen i trädgården helt.

Imorgon är det lördag och jag är ledig, gött det och inget planerat har vi heller! Behöver åka in till stan för att rösta i omvalet eftersom jag jobbar på söndag. Vad jag ska rösta på vette sjutton känner mig inte alls insatt i regionpolitiken. Idag lyssnade jag på lite politiska anföranden på katedral när jag jobbade.
Bland annat Jimmie Åkesson och visst han prata helt vettigt och förstår att många vill rösta på SD, utan debatt så låter ju alla partier helt okej och tycker samma med lite nyansskillnader i de flesta frågor.



RSS 2.0