Mys med mormor

img_1361 (MMS)

Mys med mormor


Elvira bygger med kaplastavar. Fick sitta ...

dsc01239 (MMS)

Elvira bygger med kaplastavar. Fick sitta på bordet för att inte småbarnen skulle välta.


Rasmus fyller 1 år idag

Ja nu är han ett helt år och för ett år sen vid denna tid tror jag vi åt frukost nere på förlossningen innan vi fick skickas upp till BBavd.

Imorse vakna vi alla innan Rasmus så vi kunde gå in o sjunga en stump för honom när han vaknade och så fick han öppna ALLA sina paket (tre stycken varav ett var ett par byxor jag köpt för längesen o egentligen lagt ned i lådan redan ;) ) Men han fick iallafall en liten lastbil i plast och en liten bok "äntligen godnatt" av tjejerna.
Han kommer ju få så många paket av andra så det känns ju onödigt att köpa en massa då.

Nu sitter barna o kollar på bolibompa och Majken äter popcorn för hon råkade ju somna innan dom kom fram igår och det kom hon minsann ihåg så fort hon vaknade! =)

Rasmus hänger ju med mycket mer nu, han pratar inte mycket men kan hända det är för han är mer motoriskt lagd av sig, han går, springer, klättrar som han aldrig gjort annat.
Han förstår dock om man säger till honom att vi ska gå upp eller ut, hämta kudden (som han alltid går o släpar på!)

Nu har jag slängt in två tårtbottnar i ugnen, blir Idatårta (sommartårta, pinochiotårta kärt barn har många namn) här ikväll med jordgubbar o grädde, ska bli mumma det.
Provade även på att göra pizzabullar igår så dom ska fram oxå plus lite annat smått o gott, tar lite kort o lägger upp här senare.

Tiden räcker inte till så att jag kan blogga så mycket som jag vill, jag vet ju hur roligt det är att gå tillbaka o läsa om vad som hänt men nu blir det inte mer än nåt inlägg per månad men för mej är det bättre än inget och den här bloggen har jag ju faktiskt mestadels för min egen skull :)

Majken har slutat med blöjor utom när hon ska bajsa då är det svårt att få henne till toan utan hon vill ha blöja annars gör hon det inte så det får hon för jag vill ju inte att hon ska ha ont i magen.

Livet här hemma är väl som livet för dom flesta med många småbarn, KÄMPIGT men det går framåt och vi lever än så vi är vid gott mod (ibland)
Sömnen är det inte mycket med, Rasmus äter fortfarande minst en gång per natt och kan även få sina panikskrik. Tjejerna sköter sig ju på natten men kommer oftast in till oss o ligger på madrassen. Majken får man alltid hämta den latoxen går inte in själv.
Dagarna är det high life och man vet ju att man lever iallafall, full rulle hele dan och mamma o pappa landar i soffan efter läggningarna och sen händer det inte så mycket mer den dagen!
Men jag ser fram emot tonårstiden då vill jag minsann ha sovande ungar!!

Nu ska jag ta tag i disken och väcka fadern i huset för klockan är 10 o nu får han inte snarka mera.
Sen blir det en tur till godisaffären =)



Rasmus äter tårta på Sagas ettårskalas

RSS 2.0