Söndag

Halloj där!
Längesen igen så nu är det dax att ge lite lägesrapport.
Igårkväll var vi iväg till Thina, Kjell, Turbo o lillpluttan Ingrid. Vi käka tacos o kolla på melodifestivalen där mina två favoriter gick vidare. (Brolle o Sanna).

Barnen somnade lätt o smidigt oxå, Majken i Thinas säng och Rasmus i Ingrids lite trånga vagga. Elvira fick vara med oss uppe lite längre men slocknade sen i soffan.

Rasmus var ju 11 Månader igår oxå och ettårsdagen närmar sig med stormsteg får se hur vi ska fira den.
Han har varit dålig ett tag men är nu bra igen. Det började förra fredagen då han fick 40,7 i feber och det höll i sig i tre dagar sen kom dom klassiska utslagen så han hade tredagarsfeber och som vi har fått kånka runt på våran lilla klump.
Gnällig till tusen men som sagt äntligen har det gått åt rätt håll och nu är han sitt vanliga glada jag som lallar runt här hemma o upptäcker alla vrår o vinklar i huset.

Idag har vi inget alls på schemat men hoppas på att kunna få hit några fikagäster eller kanske åka iväg o hälsa på nån.

Majken har nu i en vecka varit helt utan blöja och klarar det galant, lite svår är det att bajsa på toan men det kommer hon nog att lära sig.
Igår (lördag) var jag o tjejerna in till stan och köpte ett gäng med Trosor till Majken, hon valde bamsetrosor.
Vi gick först till Kappahl men det fanns det ju inga trosor med roliga figurer på som en treåring gillar, bara "tonårstrosor" randiga, prickiga o.s.v.
Så vi gick till Lindex o hitta snygga som hon ville ha istället.
Elvira hittade ett par jeans som hon ville ha med och hon har lite dåligt så det gick ju bra eftersom mamma oxå hade 25% rabatt =)
Sen bar det av till ZOObutiken där ingen av tjejerna varit för vi skulle köpa hundgodis till Turbo. Elvira tyckte det var lite läskigt med alla möss och fåglar men kaninerna o fiskarna gick bra!
Elvira valde nog det största hundbenet jag sett nån gång.. hahaha Turbo har nog o göra i flera dagar med det!

(kortet åt fel håll visst men ni ser väl benet ändå...)

På eftermiddagen så var Carolina, Jon och Saga här och vi var ute i det soliga men kalla vädret ohc åkte lite pulka i våran nedfarsbacke.

Nu ska jag ta o byta bajsblöja på Rasmus, han sov ända till 8 idag men Majken o jag gick upp vid tjugo över sju.
(Elvira sover än och klockan är snart nio....)


Rasmus trivdes i Turbos säng...


RSS 2.0