April

Nu är vi redan inne i April och minsann det börjar bli lite varmare, 10 grader klockan 22 häromdagen, skönt!

Majken är sjuk här hemma, har haft feber i en vecka nu och mestadels ligger den över 39. Hostar gör hon med så säkert är det nåt virus men vi ska ändå in i dag så dom får kolla på henne hon kissar ju lite dåligt ungefär en gång per dygn och det är ju på tok för lite.
Verkar vara så mycket sjukor som går nu, alla ligger i nåt!

Idag skulle jag jobbat dygn men ville ju gärna åka med Majken så jag har tagit föräldrarledigt halva dygnet.
Annars rullar livet på här hemma, vill ju inte säga att allt är som en bädd av rosor nu precis men försöker se framåt (ja framåt när barna kommer i tonåren eller nåt ;) )
Sjuka i omgångar har dom varit och Rasmus är ju inte supernöjd. Nätterna är väl det som är jobbigast eftersom man behöver sin sömn för att orka ta alla små utbrott och sånt som hör dagen till ;)
Rasmus äter alltid minst en gång per natt och vaknar några gånger utöver det men då brukar man kunna klappa på honom så han somnar om.
Elvira och Majken kommer alltid in till oss och lägger sig på madrassen så då vaknar man ju minst två gånger till och nu inatt så har Majken feberyrat en del och hållt oss vaken.
MEN det här har ju folk överlevt i alla tider så det gör nog vi med men just nu ser jag fram emot att bara fly fältet en helg så vi får väl se när barnen är friska om jag o Niklas kan åka iväg på en liten övernattning nånstans.

Nä nu ska jag sätta på kaffe o väcka Niklas, han har haft sovmorgon idag får se hur han mår för ´han fick ont i halsen igårkväll.

Over and Out

dr oetker

DSC00706 - Kopia

Jag tävlar hos tiobarnsmamman om en Dr. Oetker-låda.

Gör det ni med ;)

Jaaaaa jag vet det kommer ett vettigt inlägg snart men tre barn som är sjuka om vartannat o gnäller o skriker dagarna i ända, det tar på krafterna hittar inte stunden till att skriva nåt här.
Vi lever ju iallafall :)


RSS 2.0