Vitt och kallt ute idag...

dsc01028 (MMS)

Vitt och kallt ute idag...


På unga röster, majken vill gärna vara med.

dsc01026 (MMS)

På unga röster, majken vill gärna vara med.


Lillprinsen tar sig framåt



Det har bara gått bättre o bättre under dagen som gått, visst det går inte fort men han tar sig fram o vi måste börja säkra hemmet från småsaker och så är det dax att börja städa ordentligt :-D
Han klår minsann båda sina systrar med att börja åla o ta sig fram vid 6 månader, tjejerna har varit senare.


Rasmus 6 månader

Ja så har det gått ett tag sen jag skrev sist.

Rasmus har ju hunnit bli 6 månader, stora grabben nu!
Han sitter utan problem och har faktiskt börjat ta sig lite framåt genom hasmetoden, men det handlar ju inte om några längre sträckor =).
Han börjar med lite nya ljud och just nu är det dööh som är favoriten, ser framför mig en finnig tonåring ;). Just nu sitter han uppe hos Majken på lekrummet men jag hör att han verkar lite missnöjd. Han vaknar o käkar två gånger per natt, vilket inte är så värst roligt får hoppas han slutar emd det snart!

Elvira sitter uppe o spelar karlsson på taket på datorn (fått av morbror, väldigt uppskattat.) Idag har jag o Rasmus varit inne på öppna förskolan "smått o gott" i missionskyrkan och snart ska vi tillbaka dit igen på barnkör med Elvira.
Elvira har ju fått börja både Barnkör och Minidraget (i kyrkan här i lugnås) vilket lillasyster är mycket avundsjuk på och att vänta i två år känns nog länge för lilla pluttan. Jag har försökt att hitta nåt roligt som hon o jag kan gå på men gick bet på plaskolek som jag tänkte kunde vara kul. Nåja vi får väl bara leka ändå helt enkelt!

nä får återkomma har en gnällig rasmus här och vi ska snart åka till kören...

På 4 årskontroll

dsc00991 (MMS)

På 4 årskontroll


Sitter

Nu sitter Rasmus ganska länge själv
(men jag pallar ändå upp massa kuddar runt =) )



På väg hem från dagmamman

dsc00973 (MMS)

På väg hem från dagmamman


Andra exempel på sånt jag gör

När ni beställer nåt så kan ni antingen skicka med bilder eller för en
liten högre kostnad kan jag ta med kameran och komma och fota er.








Lite exempel på inbjudningskort

Tänkte visa lite av kort, inbjudningar, tackkort som jag gjort och behöver ni mina tjänster någon dag är det bara att höra av sig och lägga en beställning.


Dopinbjudningskort



Kalasinbjudningskort






Så har ni en stundande fest på gång, hör av er så kan jag fixa inbjudningarna.


Nytt i tjejernas rum

Har satt upp en väggdekal jag köpte på barnvanligt.nu över Majkens säng, tyckte den passa bra i deras softa rosa tjejrum.
Ikväll hoppas jag kunna sätta upp lite tavlor i lillkillens lilla rum men först behöver det verkligen städas här hemma... usch usch usch vad det ser ut!!

Idag var vi iväg på småfolket (öppna förskolan borta vid björsäters kyrka) det var allt lite barn där så det va ju kul. Klockan 16 ska Elvira idag börja på minidraget som är för barn mellan 4-6 år, är lite som miniorerna man gick när man var liten =).

Niklas är ute o målar på altanen i det fina höstvädret, för det är minsann verkligen höst nu!

Nä nu ska jag ta tag i hemmet, hej hej!



RSS 2.0