kalas hos Noa

Ja idag var vi och firade Noa som fyllt ett år, dock var det inte det lättaste att fånga alla våra illbattingar på ett kort, det var rentutav helt omöjligt att få ett bra kort! =)







Hmmmmm...... hahaha..


godda godda

Jahapp, är lite halvkass på att skriva här nu igen.

Vi är nu helt fria från magsjukan iallafall, den gick över oss alla utom pappa Niklas och han är så nöjd o glad att han klara sig, haha.. Men det var ju som sagt en väldigt lindrig variant, en spya o sen var man klar men men alltid tråkigt att vara hemma och häcka utan att kunna träffa nån! Men nu är isolerings tid förbi!

Igår var vi på bäcken och fikade med Thina och hunden Turbo, det var mysigt och vi såg både Rådjur och Illrar som höll till nere vid sjön!
Efter det åkte jag o barnen till Mcdonalds och åt lite lunch men varje gång vi äter där så har jag ju glömt att det verkligen inte är så gött, blä blä men barnen var ju nöjda för dom fick leka i rutshkanan efteråt.
Det var verkligen superkvavt o varmt så vi åkte till mormor på torpet men barnen var inte nöjda i den varma bilen. På torpet så fanns det lekkompisar för Felicia och Viggo var o hälsade på hos sin farmor och farfar som bor granne med "torpet".

Niklas var för en gångs skull hemma i någorlunda tid (halv sex) och då hade inte vi kommit hem än, men det gjorde ju inget för då fick han laga maten! haha.. Majken somna redan när vi åkte hem och sov natt tror inte ens klockan var halv sex när hon slockna i bilen. Men hon sov hela natta o vakna inte förrän vid 6 som vanligt.

Nä idag är det regn o regn så jag vet inte vad vi ska hitta på, men om en stund kommer Matilda och Emma hit o leker lite så då går det väl lite tid iallafall. Håller det upp sen tänkte jag fylla bilen med ett lass till tippen oxå!


Rasmus 4 månader


Rasmus snaskar på en av sina leksaker.. (allt ska i munnen nu)

Japp nu har rasmus blivit 4 månader (visserligen ett par dar sen men)
I helgen sov Lillkillen för första gången borta, han var på torpet hos mormor o morfar medans tjejerna var hos farmor och farfar.

Jag och Niklas var på bröllop i vinninga, var en Ellinor och Johan (elli är en jobbarkompis) som gifte sig i värmen
Jag och Carolina sjöng i kyrkan och sen var det fest natten lång, riktigt skönt att inte behöva ha barnen med sig som man behöver passa på =).

Niklas jobbar ju nu och denna vecka var tjejerna på dagis månda och tisdag, dom skulle varit där torsdag med men Elvira fick ögoninflammation så då var det ju bäst att vara hemma och nu ska dom vara hemma tre veckor framöver för det är ingen av dagmammorna som kommer jobba på dagis och då har dom ju ingen personal som dom känner.

VI har lite magsjukestuga här hemma Elvira kräktes igårkväll/natt men sen har det inte varit nåt mer så jag hoppas att det inte blir fler som drabbas, även om det var en lindrig magsjuka så är det så himla tråkigt att bli så isolerad som man blir på grund av magsjukan!




Lite bad i baljan ute i värmen =)


På bröllop i värmen

dsc00887 (MMS)

På bröllop i värmen


Badar i nya poolen med isse

dsc00882 (MMS)

Badar i nya poolen med isse


Värmehelg



Tjolahopp!!
Denna helgen har varit vaaaarm, stackars lilla rasmus har det inte lätt då. Lördagsförmiddagen spenderades vi sjön (juta) och sen på eftermiddagen drog vi till torpet för att inviga den nyrenoverade friggeboden! Hade en mysig dag med bad i poolen och god mat, Rikard och Sandra var oxå med på dagen. Elvira och Majken vågade faktiskt bada i Mormors "stora" pool. Det gick bra att sova i friggeboden men jag hade en Elvira bredvid mej i sängen hela natten för hon ville inte sova i bäddsoffan och det blev väldigt svettigt o trångt!!








På tal om att sova så sover Ramsus sen ungefär en vecka tillbaka i sitt eget rum, så jätteskönt att få ha sovrummet o sängen för sig själv större delen av natten, framåt småtimmarna slinker det in en och annan unge till vårat rum. Men Rasmus är jätteduktig och sover oftast hela natten i sitt rum äter bara en gång men sen lägger vi honom i hans spjälis igen o han sussar vidare.

Idag (söndag) åt vi frukost o tog det lite lugnt på torpet o sen åkte vi in till JULAloppisen i Ullervad, hundratusen folk o kokhett var det så NIklas o tjejerna drog hem medans jag leta efter nåt fynd, hittade en fin skolplansch som jag köpte till rasmus rum och sen en sån ställning man kan ställa många plåtar på till när man bakar bullar.

Träffade kjell o Bettan på loppisen och bjöd hem dom på mat (som sluta med att dom tog med sig maten hemifrån sig o bjöd på, smidigt med såna gäster.) Sofie, Magnus o Tilda kom oxå med så vi har haft en skön eftermiddag här hemma. Småpojkarna (d.v.s. Magnus, Kjell o Niklas) har mest lekt med barnens båtbana =). Tjejerna somna inte förrän halv tio idag för vi hade ju besök o trevligt ute i trädgården.





Imorgon början NIklas jobba!! =) Tjejerna ska till lokalen o dagmammorna och jag o rasmus ska en sväng in till stan o leta kläder till bröllopet igen...




Ha det gott!!


Är hos elias för hans pappa har fyllt 25

dsc00880 (MMS)

Är hos elias för hans pappa har fyllt 25


14 timmar dr quinn framför mig :)

dsc00870 (MMS)

14 timmar dr quinn framför mig :)


RSS 2.0