mer aktiv på min andra blogg

Ja jag är ju numera lite aktiv på en annan blogg, fast den handlar ju inte om vårat familjeliv på samma sätt som denna gör =)

http://mariestadsbarnifokus.blogg.se

Annars rullar väl livet på och jag har börjat timvika lite på ett behandlingshem för familjer i skara, trivs än så länge rätt bra och kul att få prova på nåt nytt nu när jag läser om detta. Nästa vecka blir det Kalix igen tis-sön.

Ha det!

Kommentarer
Postat av: Elin

Hej! Hittade din blogg genom ett inlägg du gjort på familjeliv angående socialpedagog. Jag har funderingar på att läsa till socialpedagog, och då möjligtvis i Kalix. Jag bor i Norrköping, kommer från Skövde, så det är som för dig, en BRA bit att resa.



Jag undrar om du har tid och lust att berätta lite om skolan, hur ofta ni ses, hur du brukar ta dig till Kalix, hur utbildningen är osv? Har ni mycket uppgifter och blir det i snitt en gång i månaden du åker upp till skolan? Verkar det som att man kan få arbete som socialpedagog? Är kurserna intressanta? Hittade du något bidrag till resandet? Andra övriga tips att ge? Jag har massor av frågor och hoppas att du får tid att svara:) Hälsningar, Elin!

2012-01-26 @ 11:48:20
Postat av: Marina Englund

Hej! Jag hittade din blogg på familjeliv, även jag , =) ang socialpedagog.

Skulle även jag vilja veta lite om denna utbildning.Jag var för sen att söka ifjol. =( Så jag håller med Elin (föregående inlägg) kan du berätta lite..

Mvh

Marina Englund

Åsele

2012-01-29 @ 20:50:49
Postat av: marina Englund

Hej!

Håller med före insändaren.

JAg tar jätte gärna emot info om denna utbildning.

Var för sen ifjol med ansökan.

Ha det gott!



Mvh

Marina Englund

Åsele

2012-01-29 @ 20:56:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0