Sol och vindstilla!

Sitter utanför vårt hus i solväggen o njuter av att det bränner på näsan lite!
Barnen håller på o gungar och dom hörs överallt, ska nog ta tag i att få en remiss till öron för Elvira pratar väldigt högt och verkar höra sådär bra. (kan ju höra till åldern med.)

Helgen har varit fullspäckad i fredags så åkte vi direkt efter att Niklas slutat till Kjell o Thina för att kolla på vårbrasan och äta pastasallad. Majken somnade väl vid nio men Elvira som brukar gå o lägga sig när vi är där vägra o lägga sig för det var ju andra barn där som inte sov. Nåväl vid halv elva åkte vi hem o då slockna hon, tror aldrig hon varit uppe så sent förut. Sen kan man ju tro att hon skulle ta lite sovmorgon men hon vaknade vid 07 iallafall,  Majken sov iallafall till 8. Men vid 9 så var det en liten Elvira som kom upp o kröp ner hos mig i sängen och somnade om sen sov hon till 11tiden.

sen var det marknad o storhandling på schemat, tjejerna lämnade vi sen hos mormor för dom skulle sova över där medans vi andra i familjen åkte till Eric (niklas kusin) som fyllde 30 och firade honom, han fick presentkort på mangos (restaurang), biocheckar och lite annat smått o gott i en korg (bland annat ett par kallingar som det stod tryckt Eriks korvkiosk på)

Numera äter jag mjölkfritt oxå, ska prova o se om det gör så att rasmus är lite mindre lessen för han skriker ju mest hela tiden han är vaken. Men än så länge är det väl ingen förändring fast vi har ju bara hållt på i 5 dagar så vi får väl ge det någon vecka till.

Elvira har lärt sig att rulla på rrrrrr så nu går hon runt o gör det mest hela tiden och sen uttalarrrrrr hon alla rrrr väldigt mycket, morrrrrmorrrrrr till exempel =).

Idag är det ju söndag och vi var en sväng på gudstjänst i förmiddas, Rasmus har ju inte varit i kyrkan någon gång än men nu har även han varit o visat upp sig.

Nä nu är det ingen idé jag skriver mer för rasmus bara skriker o skriker o skriker, får väl amma litegrann så kanske det släpper för stunden iallafall.. (inte underligt att jag fått tinnitus!)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0