Lillprinsen på sjukhuset



Ja så har rasmus blivit inlagd för första gången i sitt korta liv, Men låt mej ta det från början:

I förrgår ville rasmus inte ha nån ersättning, han åt sista målet vid 15tiden o sen ratade han flaskan provade på kvällen men han bara gallskrek o vände bort huvudet... Nåja så kan det ju vara nån gång så han somna för natten sen när han skrikit sig trött där på kvällen. Sen vakna han vid 12-1 och gallskrek o var hungrig såklart men även nu blev han bara argare när vi erbjöd honom flaskan, till sist somna han igen av utmattning. (han har ju tagit flaskan i tre månader så den är ju lixom ingen nyhet!) halv fem vakna han igen o var arg o såklart måste han ju vara hungrig men han åt inget.

Då ringde jag sjukvårdsupplysning för att höra vad vi skulle göra åt det men dom tyckte vi skulle åka in så jag o Rasmus for iväg till akuten på KSS där på morgonen. Han åt inte där heller men var iallafall glad emellanåt o skrek inte hela tiden. Dom lyssnade, kollade o tog prover sen blev vi inlagda för observation över dagen.

Vi tänkte prova med lite gröt men dom hade ingen för småttingar så det blev välling i en skål istället och tänk då åt den lille skitungen! Med sked gick det bra o smaska i sig men man får ju inte i sig så mycker ersättning på en liten sked så det blir ju inte samma mängder!
Nåja, läkaren tyckte att det inte var så mycket mer dom kunde göra, nu åt han ju iallafall så vi fick åka hem.

Nu har det gått ett dygn o han tar fortfarande inte flaskan o vill inte ha ersättning på sked heller, bara gröt men man kan inte ge en 5månaders bara gröt så imorgon ska vi ringa BVC o se hur vi ska gå vidare... Jättesmidigt att gå upp på natten o mata i honom gröt??!  Sen skriker han ju mycket så jag anar att han har ont nånstans, i munnen eller halsen förmodligen men han tuggar ju ändå på saker så konstigt att han inte tar flaskan eller nappen.. =( Lillkillen mår inte bra helt enkelt!
Nu sover han o snart kommer våra sessor hem från mormor o morfar där dom sovit inatt (tur det sånt kaos som det varit här!) Ikväll ska jag jobba på bäcken och lämnar alla barn med Niklas, stackarn...! han får väl fixa barnvakt åt dom stora om Rasmus krånglar för mycket.

Hej svejs i lingonskogen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0