Söndagskväll...

Helgen är över och nu i veckan ska barnen börja gå 15 timmar hos dagmamman 9-14, må tis fre. En månad efter förlossningen så får man ha dom ordinarie tider hos barnomsorgen om man vill och vi har väl haft det en del dagar och speciellt nu veckan som var när niklas jobbade så sent, då var dom till 16. Så nu får vi se vad vi ska hitta på eftermiddagarna framöver i väntan på att Niklas ska komma hem, hoppas vädret är bra för då kan vi ju vara mycket ute.

I lördags var vi iväg till torpet, riktigt roligt nu när vi inte varit där på flera månader!! Pappa fyllde år så vi firade honom tillsammans med övrig släkt. Vädret var ju inte så jättebra i lördags men nu idag så har det ju varit jättefint!

Jag, Rikard o Rasmus åkte till loppisen i tidan efter att gustav o oskar varit här hemma o lekt. Tjejerna var hemma med Pappa o bytte däck på bilen. Sen vid 17 kom sofie o magnus o tilda hit o käka grillat, det var gott!


Elvira smaskar klubba på torpet (Klicka på bilden)



Softar på sin Lekfilt, vår lilla prickigkorv...



Majken sover räv i sackosäcken, (klicka på bilden)


Kommentarer
Postat av: Anni

När jag bakar eller lagar mat så använder jag laktosfri mjölk. Han får inte ont i magen eller klagar över det. Så sockerkaka går fin fint om man har laktosfri mjölk. Choklad och annat med mjölk har han oxå kunnat äta(än så länge)i måttlig mängd då så klart. Mjölkallergin har gått över till Laktosintollerans,så nu har det börjat bli liten enklare med maten och kakor för hans del!

Har ni inget för er på eftermiddagarna så är det bara att höra av sig. =)

2010-04-12 @ 11:51:04
URL: http://inredninglitenochstor.blogg.se/
Postat av: Anni

Febern försvann bara poff.På eftermiddagen hade hon ingen och nu ikväll visade tempen på 37,5 så jag och berit bestämde att dom kommer i morron och på onsdag. Jag gör tårta med "vaniljsåsen" och han har inte reagerat på detta.Så det ska gå utmärkt :)

2010-04-12 @ 21:10:44
URL: http://inredninglitenochstor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0