SMILE

I förrgår så log rasmus för första gången, jag försökte vara snabb o fånga iallafall det andra leendet med telefonen men det var lite svårt.


I helgen har vi firat Majken med både barnkalas o släktkalas! På lördag eftermiddag så hade vi kalas med Ted, Noa och Elias + föräldrar. Skulle varit ute o lekt och ha skattjakt men det blåste ju storm så det gick inte. Fast dom var ute en stund ändå och letade efter skatten (en korg med varsin liten chipspåse, boll och såpbubblor.)


På söndagen kom släkten hit (den närmast sörjande ;) ) Hon fick många fina paket bland annat: Sackosäck, Bärbar DVD, grävmaskin till sandlådan, hello kittyklänning och en ELmotorcykel! den sistnämnda är Elviras favorit haha... Vill ni se bilder från dagen så tryck på länken till min bilddagbok här ovanför inlägget.


Idag fyller Niklas 32 år och snart ska vi gå upp och sjunga för honom. ELvira har sytt ett kort hos Berith och jag har sagt till henne att det är hemligt och att hon inte får berätta men det första hon gjorde när han kom hem från jobbet var att viska: PAPPA vet du, du får kort i paket.... sssch det är hemligt.. :) gullunge där.



Kommentarer
Postat av: Anni

Haha,dom är bra söta dom små liven. Haley kan heller aldrig hålla hemlisar. =)

2010-04-21 @ 14:46:13
URL: http://inredninglitenochstor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0