Torsdag

Oooooh idag väntar nåt spännande för mig! Berättar om det imorgon ;)!

I förrgår upptäckte jag att en tand spruckit ut hos Rasmus så det kan ju varit därför han varit så himla skrikig det sista, han har oxå börjat äta ordentligt igen annars den sista veckan så har han ju bara velat ha välling nästan.
Nu äter han mat två gånger om dagen o gröt morgon o kväll, detta resulterade ju oxå i att han två nätter i rad bara ätit välling 1 gång på natten!!!! GÖTT!! =) =)
Tanden som kom upp var inte en framtand som vi förväntade oss utan satt bredvid framtanden men alla barn får ju lite olika men vanligt är ju att man får framtänderna först.

Igår så var Niklas ledig men tjejerna var ändå hos Berit eftersom dom varit hemma i måndags. Känns ju alltid underligt att vara ensamma hemma (haha vi är ju inte ensamma utan har rasmus men det känns ju väldigt lugnt hemma då) Vi försökte komma fram till vad man egentligen gjorde innan man fick barn?? måste ju varit massa sån där slapptid?

På eftermiddagen åkte vi till Ted och Noa och fick cheesecake som deras pappa gjort. Full rulle var det som vanligt!

Idag ska vi på öppna förskolan och leka med barnen, får se om Niklas vill med eller om han ska sova vidare. I eftermiddag så är det minidraget för Elvira och jag ska iväg på annat.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0