Jag är på väg...

Vi är på väg, vi ska gå tillsammans du och jag, vi har en dröm, om en bättre morgondag....
Japp att man kan den signaturmelodin utantill än är ju konstigt, dock såg jag att det barnprogramet gick på bolibompa häromdagen! =)
Förunderligt hur många låtar som man har i hjärnan, att sånt kan lagras och ofta kan det hända att man börjar sjunga på en som man inte hört eller tänkt på på många många år... onödigt kunnande helt enkelt, tycker den platsen i hjärnan kunde rensas och göra plats för lite kluriga mattetal eller nåt annat  nyttigt ;)

Det blev visst ett inlägg till nu fast jag sa att jag skulle ta paus! =) Sitter på X2000 på väg till sthlm där jag ska byta till nattåget och tuffa vidare till Luleå och ha träff med skolan tors-lör.

Det är förseningar idag, verkar vara nån ledning som gått av eller så. Min käre far körde mig till skövde och vi kom i ganska god tid, såpass god tid att som som jobba på resecentrum erbjöd mig att åka med det tidigare tåget istället! GÖTT MOS  detta är ju oxå försenat och som det ser ut nu så kommer jag upp samma tid som jag skulle kommit upp om jag åkt med mitt andra tåg.
Dock synd om min skolkamrat som inte hann åka med detta tåg och sitter på tåget efter mig, är inte säkert hon hinner i tid tills nattåget ska gå, stackarn!

Hösten har kommit och det är riktigt riktigt vackert utanför mitt fönster där jag sitter!
SKa bli skönt att komma hemifrån några dagar och få göra nåt som är utvecklande för mig och inte bara för mina barn! Kul att läsa och gå i skolan även om det har varit en pärs att komma in i språket i högskolelitteraturen, men jag ger mig inte och jag kommer nog klara det!

Ha det gott därute!


RSS 2.0