Nu är det lördag igen

Ja nu är det helg, gött det men jag är ju uppe lika tidigt för det, men trodde jag skulle få gå upp vid fem för då börja Rasmus gny o låta och Elvira vakna o tjöta, men båda somnade om. Elvira knödde dock nästan ut mej ur sängen men det avhjälptes ju med att Majken ropa på mej så jag fick ligga inne i hennes säng sista timmen.

Men men nu har jag fått i mig lite kaffe o ett solrosbröd så kanske jag snart känner mej vaken. (när känner man sig nånsin vaken som småbarnsförälder!! all respekt till min mor o far och till alla föräldrar, jag börjar tvivla på att jag verkligen är skapt till att vara en mamma... *puh* det kan vara jobbigt ibland!
Och betänk då att en del klarar av det helt själva! Ja både då dom som är ensamstående men även dom som har män som lever kvar i en 50talslivssyn för vad jag har hört på öppna förskolor och andra ställen man träffar mammor så verkar det vara rättt vanligt!!
Jag har då iallafall tur att jag hittat en pappa som hjälper till eller mer än så, han sköter ju hemmet bättre än jag ju!!! =)

Nåja Veckan har ju gått iallafall, i början av veckan var tjejerna hostiga och lite sjuka mest Majken var det väl som var dassig. Dom var iallafall hemma och kurerade sig och i måndags åkte vi till stan för att köpa dvdn superhjältejul som kommit ut nu, gissa om tjejerna blev lyckliga!! haha.. såsom dom har längtat efter SUPERSNÄLLA SILVERSARA, STÅLHENRIK, NOVA och VEGA!

Just nu kollar dom på Världens största kör på bolibompa, det programmet tycker dom jättemycket om och idag var det låtar som Elvira kunde så hon var med o sjöng för glatta livet!

Vi ska iväg till stan vid lunch först ska vi till bildmagasinet o ta syskonkort på barna, dom hade ju nåt billigt erbjudande nu får väl se om dom blir bra, är ju inget köpttvång som tur är för det är ju inte lätt att få ett kort på mina tre godingar/vildingar/bebisar/trollungar/älsklingar/bråkstakar/tjatmonster!

Sen åker vi hem till Farmor och Farfar och firar Kjell som fyller 55 den 2 november. Ska bli kul för det känns som om det var längesen vi var där allihopa (ja vi då och så niklas syster med familj).

Här är iallafall ett annat kort på mina godingar..........osv...





snö

Igår när jag hämta tjejerna hos dagmamman möttes jag av detta... och då är det bara oktober än =)





Hej vad det går

Rasmus är en fena på att krypa nu och hasar nästan inget längre.. Han blir så stor den lille plutten och dom han gillar bäst är ju sina storasystrar.
Majken och han kan sitta o busa o leka länge tillsammans, känns som om dom har ett särskilt band fast visst diggar han Elvira oxå.

Nu ställde sig Rasmus upp vid soffan, som sagt han börjar bli stor.

Idag ska övriga familjen på ettårskalas i skövde hos sysslingen Casper, dom åker vid 13 och sen har jag huset för mig själv fram till kvart i fem då min skjuts till jobbfesten/fruhippan kommer. Ska bli härligt att kunna göra sig iordning i lugn o ro för en gångs skull, tänk, jösses så snygg jag kommer bli!! ;)

Imorgon är det meandIparty på schemat, farligt farligt, för plånboken alltså! ;)

Ha det gott nu ska jag ha mys med resterna av ostbågarna ihop med tjejerna!


Gammalt kort på lillkillen


vinterkallt idag

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Men ibland räcker det inte till med bara 10 siffror för att man ska lugna sig här hemma, mina barn, mina barn... vilken ljuvlig period ni är inne i...!
Men men jag älskar er ändå....



Morrn morrn

Uppe tidigt idag med men idag var hon ju iallafall halv sju innan jag o småttingarna gick ner, Elvira brukar ju sova lite längre.

Rasmus blev ju 7 månader i förra veckan och han börjar bli riktigt stor nu han började igår krypa på knäna o inte hasa sig fram längre, han reser sig upp mot saker och igår hittade jag honom även i trappan på väg upp så det blir till att fälla ner grinden numera!

Han är fortfarande snorig den lille killen, har nog varit det i nästan 3 månader nu!

Helgen har varit rätt så lugn, niklas blev ju ledig torsdagnatten (jobba ju natt förra veckan) så vi hade ju långhelg.
I lördags gjorde vi ingenting, var inne på karlssons en sväng o köpte fodrade gummistövlar åt Majken för hennes dåliga muminstövlar hade spruckit!
Sen åt vi god potatisgratäng på kvällen (dock inte barnen för dom gillar ju inte det så dom fick klyftpotatis =) )

I söndags var vi hemma hos Torbjörn o Kristin o käka lunch, dom hade gjort köttfärssås åt hela grannskapet ;)
På söndagskvällen kom Farmor o Farfar en stund till barnens stora glädje för Farmor hade ju stickat färdigt halsdukarna som dom beställt!! Lyckliga tjejer var det här hemma på måndagsmorgonen när dom fick ha dom till Berith.
Dom hade ju själva köpt garnet när vi var på Härvan för ett tag sen.




Buzzador

Ja som en del av er har märkt så får jag ibland hem massa gratisprover som jag delar ut (har fått allt från tandkräm, blöjor till smördeg och smågodis)
Vet att en del av er är lite sugna på att gå med i Buzzador så ni oxå kan få hem prover att dela ut så här kommer länkarna ni kan gå in på för att bli medlemmar (Kostar absolut ingenting och finns inga krav alls)
Man får helt enkelt erbjudanden från olika företag om man vill berätta om deras produkter för vänner o bekanta.
(Det kan ta tid innan man kommer med så håll ut och se till att fylla i en ordentlig profil så blir man oftare vald)



Jag har registrerat mig som buzzador och föreslår att du också gör det!

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är sunrose):https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=sunrose>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=sunrose

Om
du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com?refstr=sunrose&lang=SE>http://www.buzzador.com?refstr=sunrose&lang=SE

Hälsningar,
sunrose /Lisa Wallenstein


Kan hända det blir en vinst??

Ja det vore ju kul att få åka på en liten resa UTAN barn :-D


Jag tävlar hos tiobarnsmamma om 2st finalbiljetter till Dansfeber!


Undrar om jag får lov att köpa nya dojor i...

dsc01052 (MMS)

Undrar om jag får lov att köpa nya dojor imorgon för niklas?


Sen

Niklas kommer hem efter 19 idag, som vanligt...


Se på mig jag är trött, jag är slut
Jag är trött, jag är trött, jag är jättetrött, ååh!
Säng, säng, säng
Sova, sova, sova
Säng, säng, säng

Se på mig, jag är död som en sill
Jag är trött, jag är trött, jag är jättetrött, ååh!
Säng, säng, säng
Sova, sova, sova
Säng, säng, säng

Se på mig, jag är väck som en tung gammal säck
Jag är trött, jag är jättetrött, ååh!
Säng, säng, säng
Sova, sova, sova
Säng, säng, säng

Se på mig, jag är trött som ett såll som är blött
Jag är trött, jag är jättetrött
Säng, säng, säng
Sova, sova, sova
Säng, säng, säng

Får jag sova lite, får jag sova lite, får jag sova
Så blir jag pigg, blir jag piggepigg, blir jag piggepigg
Piggelin, pigge piggelin, piggelin, nä


Frukost på mcdonalds med rasmus

dsc01051 (MMS)

Frukost på mcdonalds med rasmus


Fredag

Idag är det sista dagen på veckan o jag är tröööött...
Rasmus vakna tidigt idag med, 5.20 låg han därinne o tjattra, härligt värre! Han somna ju om efter en timma men nu är ju Majken vaken istället så jag sitter här i soffan o kikar på lilla huset på prärien samtidigt som jag försöker hålla mej något sånär vaken.

I onsdags åkte jag, Mamma, Barbro och Sandra på bussresa till Ullared och shoppade loss, bland annat overall till både Rasmus och Elvira och så mängder med strumpor. Julklappar blev det en hel del oxå köpte några filmer till tjejerna som dom ska få såna där regniga o tråkiga dagar! (Eva o Adambox, Barbie som tummelisa till Elvira som älskar barbiefilmer som mamma INTE gillar ;), Planet 51, I drömmarnas trädgård till Majken)
Köpte nog inte en enda grej till mig själv faktiskt =)

Idag ska Rasmus o jag in o handla för det är slut på det mesta här hemma. Skönt med fredag och hoppas inte Niklas blir för sen hem idag, men jag hyser inga större förhoppningar för sista tiden har det blivit runt åtta eller till o med halv nio dom flesta dagarna.


Rasmus Saga och Edith (Edith fyller 1 år idag, grattis tjejen!!)

Och här nedanför ett kort på dom i April


RSS 2.0