SMS-inlägg

2012-03-24_12_25 (MMS)


sommar sommar o sol

2012-03-21_16_48 (MMS)

sommar sommar o sol


ding ding ding


saturday night!

En dusch, myskläder, soffa, kaffe och Greys... som upplagt för en slapparkväll på porsagården ;)

Majken tar dock lite tid på sig att somna och ville jag skulle sitta bredvid, klart moderna upptagna mamman tar laptopen o sätter sig på golvet bredvid sängen.. haha ;)

Om man har träningsvärk i armen efter knappt två timmars bowling kan man snacka dålig fysik va ;)
Igår var det bowling o käk med behandlingshemsjobbet i skara. Det gick ju som det gick det är ju så att jag har en tendens till liiiiite för dåligt tålamod för denna sport blir ju så jäkla iritterad när det inte funkar. Så börjar det dåligt fortsätter det gärna så ;) Nåja andra serien var iallafall över 100 så det anser jag som godkänt, haha.
Iallafall kul att träffa folket utanför jobbet o umgås lite. Men gammal som jag är så lämna jag gänget när de skulle vidare in på mangos. Måste ju hem o få min skönhetssömn o klockan var ju ändå halv ett.
(o ja vette sjutton om den där sömnen gjorde så mycket för skönheten, man kan ju inte förändra något som redan är perfekt??!?)

Idag så fann vi då sju små prickar på Elviras mage som kliade. Nästan alla på dagis och dagmamma har ju haft det och vi har gått här o väntat, än så länge har hon bara dessa men jag tror inte det är nån tvekan på vad det är, bara hoppas på att hon får det lindrigt. Sen är det ju så att lagom om två veckor då gissningvis de andra två drabbas så är ju mamma i Kalix, stackars pappa Niklas!

Elviras första tand är ju lös och nu är den nästan nästan tappad hänger väldigt lös och oj vad denna tand vållar henne huvudbry. Idag så var hon med i bolibompa på dagens grattis. Hon kom uppspringande och berätta för mamma att BOLIBOMPAMARKUS hade visat kort på henne i tvn och sagt grattis till hennes första lösa tand!!
(kul att dom tog med det för jag gissar det är rätt många som mailar in grattishälsningar, och att det var just Markus är ju xtra bra för han är ju ändå bäst ;) )

Nä nu sover Majken här och by the way så satt hon idag i mitt knä o granskade mitt hår, sa att här har du vita hår mamma och här och här och här... jajjajajaja... tack det räcker ;)  30 år here I come!!!!!! :P

Ha det!

imorgon kanske vi hinner umgås lite innan ...

2012-03-06_10_45 (MMS)

imorgon kanske vi hinner umgås lite innan jobbet. Frågan är när skoluppgiften ska avklaras?


energi

jobba

lördag 10-23
söndag 8-21
mån 8-21
tis 7-16
ons 15-23


tre done, två to go...
familjeliv vad är det?


TRÖTT kan nån ge mig ett uppåttjack, I need som inspiration tonight!

Frikort

Hej hallå, dagen bestått av personalmöte på nya jobbet och sen tog jag med tjejerna till stan.
Där skulle vi inhandla present åt lillebror o kika på bokrean som det nu är 50% på.
När jag plockat ihop böcker, spel o målarböcker så kommer jag fram till kassan bara för att upptäcka att mitt bankkort inte finns i plånboken!
SUCK....
När vi väl satt oss i bilen för att åka hem får jag ett telefonsamtal från polisen i skara (alltså det är bara så att mitt hjärta hoppar alltid upp i halsgropen vare sig man får telefonsamtal eller blir stoppad av polisen, respekt jo det har jag helt enkelt :P )
Han undra om jag sakna nåt ;) Nån vänlig själ hade iallafall lämnat in det bankkort som jag hade lämnat i tankautomaten i skara när jag mitt i natten åkte hem från jobbet igår. Polisen har lagt det på lådan så borde ha det imorgon ;)

Nu har vi slappat i soffan och kollat på greys och yes det är fortfarande en bra serie och jag blir alltid lite våt i ögonen när jag ser det och nu när min snygge narkosläkare kommit tillbaka så är det ju desto bättre ;)

tack o hej leverpastej!
Lisa


We come to love not by finding the perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly...

blivande makeupartist

2012-03-08_16_04 (MMS)

blivande makeupartist


vår på g

2012-03-04_13_15 (MMS)

vår på g


Bekännelse

Okej svenska folket och kära vänner inför kvällens delfinal har jag en yttepytte bekännelse som jag inte bestämt mig för om jag står för än.

Nåväl, the winner is

Sean banan




=)


Happy song, Sad song...

Ja apropå vad musik gör med ens känslor så kommer här dagens:

HAPPY SONG: (den som lyfter upp)






SAD SONG (den som plockar ner en igen..) men dock vacker

etikarbetet

Ja jag sitter ju o knåpar på mitt etikarbetet, ett bra sånt för man får skriva helt ifrån eget hjärta o behöver inte leta fakta i böckerna ;)
Här saxar jag in en bit som jag tycker är viktig!



I samhället så är det viktigt att få fram att vi alla går igenom funderingar över om vi passar in. Alla klistrar vi på våra fasader och beter oss som om livet är enkelt och här kommer ”supermorsan” som minsann både bakar bullar, studerar och har ett heltidsjobb och uppepå det så kastar man in lite hockeymatcher där man såklart ställer upp för barnen. Det är viktigt att få släppa fram även det som inte funkar för ingen ska behöva gå runt och tro att dessa människor existerar. Denna supermorsa kämpar precis som du och jag, precis som alla andra människor brister det och man är inte perfekt (och här kan man fråga sig vad perfekt egentligen innebär, återigen så går funderingarna till vilken mall och norm som egentligen gäller i samhället.)


Jag hoppas att vi vågar visa oss mer mänskliga i samhället och framförallt bland våra vänner, släpp ned fasaden och visa dig som den du är med skavanker och styrkor. Respektera och acceptera dig själv, det duger gott och genom att göra det så kanske andra vågar slappna av och göra det samma. Livet är för kort för att gå runt på tå med en mask som inte berättar sanningen. Släpp loss den du verkligen är och upptäck att du då kan gå med lättare steg fram på vägen genom livet.


städ o plugg

Japp så är det då fredag igen och dagen spenderas med plugg och städ som brukligt på fredagar.
Har på min happysongs-spellista på Spotify så just nu känner jag iallafall livet i mig, sol o bra musik kan lyfta de mest nedtyngda dagar. Fast sätter jag på en annan lista med balladmusiken så kan musiken likväl göra tvärtom med mig. :)
Så idag blir det bara happy låtar! och gissningsvis så är mina happylåtar ingen annans happylåtar för inte många som diggar min musiksmak, konstigt det där ;)

Jobbar nu med våran sista etikuppgift och ska väl försöka få klart o skicka in den idag har jag tänkt.

Helgen ligger framför och det blir kalas för barnens kusin på 11årsdagen på lördag, söndag fri o jobb igen 8-21 på måndag =)

Ha det gott!

RSS 2.0