Värmehelg



Tjolahopp!!
Denna helgen har varit vaaaarm, stackars lilla rasmus har det inte lätt då. Lördagsförmiddagen spenderades vi sjön (juta) och sen på eftermiddagen drog vi till torpet för att inviga den nyrenoverade friggeboden! Hade en mysig dag med bad i poolen och god mat, Rikard och Sandra var oxå med på dagen. Elvira och Majken vågade faktiskt bada i Mormors "stora" pool. Det gick bra att sova i friggeboden men jag hade en Elvira bredvid mej i sängen hela natten för hon ville inte sova i bäddsoffan och det blev väldigt svettigt o trångt!!








På tal om att sova så sover Ramsus sen ungefär en vecka tillbaka i sitt eget rum, så jätteskönt att få ha sovrummet o sängen för sig själv större delen av natten, framåt småtimmarna slinker det in en och annan unge till vårat rum. Men Rasmus är jätteduktig och sover oftast hela natten i sitt rum äter bara en gång men sen lägger vi honom i hans spjälis igen o han sussar vidare.

Idag (söndag) åt vi frukost o tog det lite lugnt på torpet o sen åkte vi in till JULAloppisen i Ullervad, hundratusen folk o kokhett var det så NIklas o tjejerna drog hem medans jag leta efter nåt fynd, hittade en fin skolplansch som jag köpte till rasmus rum och sen en sån ställning man kan ställa många plåtar på till när man bakar bullar.

Träffade kjell o Bettan på loppisen och bjöd hem dom på mat (som sluta med att dom tog med sig maten hemifrån sig o bjöd på, smidigt med såna gäster.) Sofie, Magnus o Tilda kom oxå med så vi har haft en skön eftermiddag här hemma. Småpojkarna (d.v.s. Magnus, Kjell o Niklas) har mest lekt med barnens båtbana =). Tjejerna somna inte förrän halv tio idag för vi hade ju besök o trevligt ute i trädgården.





Imorgon början NIklas jobba!! =) Tjejerna ska till lokalen o dagmammorna och jag o rasmus ska en sväng in till stan o leta kläder till bröllopet igen...




Ha det gott!!


Kommentarer
Postat av: marita

JA, det var en jätte skön helg.

2010-07-05 @ 08:43:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0