godda godda

Jahapp, är lite halvkass på att skriva här nu igen.

Vi är nu helt fria från magsjukan iallafall, den gick över oss alla utom pappa Niklas och han är så nöjd o glad att han klara sig, haha.. Men det var ju som sagt en väldigt lindrig variant, en spya o sen var man klar men men alltid tråkigt att vara hemma och häcka utan att kunna träffa nån! Men nu är isolerings tid förbi!

Igår var vi på bäcken och fikade med Thina och hunden Turbo, det var mysigt och vi såg både Rådjur och Illrar som höll till nere vid sjön!
Efter det åkte jag o barnen till Mcdonalds och åt lite lunch men varje gång vi äter där så har jag ju glömt att det verkligen inte är så gött, blä blä men barnen var ju nöjda för dom fick leka i rutshkanan efteråt.
Det var verkligen superkvavt o varmt så vi åkte till mormor på torpet men barnen var inte nöjda i den varma bilen. På torpet så fanns det lekkompisar för Felicia och Viggo var o hälsade på hos sin farmor och farfar som bor granne med "torpet".

Niklas var för en gångs skull hemma i någorlunda tid (halv sex) och då hade inte vi kommit hem än, men det gjorde ju inget för då fick han laga maten! haha.. Majken somna redan när vi åkte hem och sov natt tror inte ens klockan var halv sex när hon slockna i bilen. Men hon sov hela natta o vakna inte förrän vid 6 som vanligt.

Nä idag är det regn o regn så jag vet inte vad vi ska hitta på, men om en stund kommer Matilda och Emma hit o leker lite så då går det väl lite tid iallafall. Håller det upp sen tänkte jag fylla bilen med ett lass till tippen oxå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0