Julen Nalkas

ÈTT INLÄGG JAG SKREV I FÖRRA VECKAN MEN GLÖMDE PUBLICERA

Ja nu var det sannerligen längesen jag skrev här!!
Mycket har hänt sen sist! Förra veckan var Elvira magsjuk stackarn!
Men nu verkar det som om vi kanske klarar oss till jul men jag ropar aldrig hej....

Igår var vi o köpte gran och inatt hade tomten varit här o klätt den, Elvira var under kvällen väldigt upprymd och frågade många gånger om vi trodde att tomten skulle komma och göra den fin...
På morgonen så tassade hon det första hon gjorde fram till granen o sen stod hon o log stort o titta länge på den, sen sa hon -tomten hade kommit o gjort den fin!
En kungsgran blev det iår för dom vanliga som var kvar var så glesa o tråkiga men den här är iallafalll stor så det räcker till =))

Fick ett meddelande från niklas imorse att han hade låg i diket med lastbilen, han hade ju klarat sig bra men lastbilen ligger där den ligger och har gjort det ett par timmar nu, får se när dom kan dra upp den, dom ska tydligen tömma den först.

Rasmus är en riktig klätterapa har vi iallafall kommit fram till, numera ligger alla barnstolar upp o ner här hemma o grinden till trappen är ständigt nere för han är supersnabb att klättra upp för den och han klarar det ju bra är ju bara när han stannar upp o ska kolla bakåt så lär han nog rulla ner...
Tjejerna har nog inte riktigt varit såna klättertjejer iallafall inte så tidigt!
Han sover oftast bara en gång om dagen nu och äter bra gör han med lite undantag ibland men det verkar ha samband med att han får tänder, han har 4 nu och en till på gång.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0