Semester igen

Japp nu har Niklas en vecka semester igen, skönt det! Till helgen så drar vi till göteborg där vi ska bo på hotell i två nätter hela familjen, ska bli mysigt (*läs, SHIT HUR SKA DET GÅ MED VÅRA VILDINGAR PÅ ANNAN ORT I TRE DAGAR!!!)




Förra helgen hade vi ju dop för rasmus här hemma och det blev ju kanonfint väder trots regnrusk dagen innan, var lättsamt o trevligt för jag hoppas ju att alla hade lika trevligt som jag! Lite jobbigt bara med alla getingar som kom fram med solen!
Vi åt en pasta/kycklingsallad och en bulgur/salamisallad med bröd o dressing till, till efterätt blev det pinn och strutglass ifrån klings.


Här är familjen o faddrarna samlade =), tack alla som kom o gjorde dagen så perfekt! o tack tack för alla finfina presenter som rasmus fick!





Nu i helgen som var så var vi på dop för lille Elvin, dopet var i leksbergs kyrka och sen mat o fika i leksbergs församlingshem. Trevlig tillställning och kakan till kaffet var UNDERBART god!!!





























Lite rapport om barna:

Rasmus äter ju nu som han ska igen, dock har han lite skriktid då o då under dygnet, vaknar ett par gånger per natt och äter i snitt två gånger per natt. Han gillar att äta gröt men puré av annan mat går inte hem så mycket men han smaskar gärna i sig rån och pappas äpple som han fick smaka på igår ;)

Majken och Elvira är just nu djupt inne i kiss o bajstemat, allt som har med pruttar o bajs att göra är hysteriskt kul ;)

Kommentarer
Postat av: marita

Ja, dopdagen var hur trevlig som helst. Fint väder, fint dop, gulliga ungar. Trevligt värdpar ja, allt var toppen.( Maten oxå.) Fast getingarna kunde väl stannat hos grannen.

2010-08-25 @ 08:38:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0